Monday, October 24, 2011

About us

About us

Hello!
Selamat datang ke Braces Faces.
Kami menyediakan 'removable braces' untuk mereka yang mahukan gigi seperti Ya! Seperti mereka! Tetapi braces kami hanya untuk mereka yang bergigi normal ya, bukan untuk mereka betul-betul memerlukan rawatan gigi -____-'.Kami tidak menyediakan braces yang boleh merapatkan gigi harap maklum ini hanyalah 'fake braces' sekadar fashion. Kami menyediakan braces dengan motif-motif serta warna-warna yang menarik! Braces ini boleh ditanggal serta dipasang kembali mengikut kehendak anda. Jangka hayat braces adalah 3 hingga ke 5 bulan demi kebaikan pengguna supaya gigi anda tetap bersih dan jauh dari kuman-kuman yang boleh membuatkan gigi anda tidak sihat. Anda juga boleh melihat sendiri braces yang telah selamat sampai kepada customer serta feedback mereka mengenai product ini di sidebar kami.
BERMINAT?
Silalah order :)

8 comments:

  1. MCM MANER NK ODER BOLEH X AJAR SY,MCM SUSAH LAH PLSS....

    ReplyDelete
  2. Maaf , saya pilih powerchain , so , saya nak tahu macam mana bayaran nye ye ? 30 ringgit ke ?

    ReplyDelete
  3. kalau dh pakai braces tu nanti bagi sekali ke berus gigi untuk braces?

    ReplyDelete
  4. boley tak tlong bgtahu lpas isi form pstu dah ade freedback,, then nk buat ape kt dlm freedback ,, cmne nx byr ?

    ReplyDelete
  5. I want to how much it's cost in British Pounds?
    Ok Thanks.

    ReplyDelete
  6. can i have your phone number ? i nak beli borong . pleasee , i really need it

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...